fotbollsturnering södermanland

Stor fotbollsturnering för unga i Södermanland

Alla fotbollsklubbar i Södermanland har gått samman för att arrangera en storslagen fotbollsturnering för länets alla fotbollslag som vill delta. Denna omfattande turnering, som är öppen för både pojkar och flickor från så unga som 8 år upp till ungdomar på 19 år, kommer att hållas mellan den 3 och 10 augusti 2024.

Turneringen kommer att äga rum på flera spelplatser runt om i Södermanland och förväntas bli ett av årets största och mest spännande sportevenemang i regionen. Med lag i olika åldersgrupper från hela länet, är det en fantastisk möjlighet för unga fotbollstalanger att mötas, tävla och utvecklas tillsammans i en vänskaplig och inspirerande miljö.

För att hedra de framstående prestationerna har arrangörerna beställt fotbollspokaler till alla vinnande lag från Lennarts Idrottspriser. Dessa pokaler kommer att delas ut vid avslutande prisceremonier, vilket ger en välförtjänt och minnesvärd avslutning på turneringen för de segrande lagen.

Denna gemensamma satsning av Södermanlands fotbollsklubbar betonar vikten av samarbete och gemenskap inom sporten. Turneringen kommer inte bara att erbjuda spännande matcher och möjligheter för personlig och lagmässig utveckling, utan också främja vänskap och sammanhållning bland unga spelare.

Föräldrar, vänner och fotbollsentusiaster är alla inbjudna att komma och heja på sina favoritlag, njuta av atmosfären och delta i firandet av ungdomsfotbollens positiva anda. Med stor entusiasm och förväntan ser Södermanland fram emot en oförglömlig fotbollsvecka i augusti 2024.