Fillersbehandling

Det har börjat bli allt vanligare att göra och framför allt att prata om fillers, det är inte längre lika ett hemlighetsmakter kring det som det har varit tidigare. Folk har fortfarande negativa saker att säga om det, men det har verkligen blivit mer accepterat. Många gör eller tänker att de skulle vilja göra det. Att fixa till sina läppar, antingen för att få mer putande läppar eller bara för att rätta till formen på dem, är vanligt idag. Du kan även med hjälp av fillers fylla ditt kindben eller käkben för att få ett mer skarpt drag i ansiktet.

Det kan bli fel

När det kommer till att göra fillers, är det väldigt viktigt att veta att det kan bidra till en hel del komplikationer om det skulle bli fel. Du kanske inte får de där drömläpparna som du hade förväntat dig. Det kanske blev fel för att du gick till en dålig klinik så att du fick knutor i läpparna i stället. Därför är det viktigt att du har koll på att den klinik du går till är bra, och att de är legitimerade och även har bakgrund inom vården. Det är nålar du ska få i ditt ansikte, så det är viktigt att du är säker och trygg.

Det är en process med fillers

Du kan till exempel göra fillers under dina ögon, för att få bort de mörka runda ringarna som du kanske har. Då kan fillers vara en lösning för att få bort dem och ge dig ett mer piggt utseende. När du börjar med fillers är det en process. Du kan inte få läpparna direkt som du har som drömbild, det kanske kommer ta ett antal besök för att komma dit. Ett tips till dig som vill göra fillers är att gå på konsultationer för att höra med behandlaren och se vad denne har för plan för dig, som till exempel vilket medel ni ska använda er av och så vidare.